PENTRU SIGURANȚA ȘI PERFORMANȚA INVESTIȚIILOR TALE AGRICOLE

  Z&A Logistic îți oferă service autorizat pentru toate tractoarele și utilajele agricole vândute, gratuit în perioada garanției. După ce aceasta expiră sau dacă utilajul aparține unui alt brand decât cele comercializate de noi, lucrările de service se fac contra cost, în urma unei constatări.

  Personal calificat pe lucrări specifice și punerea utilajelor în funcțiune

  Echipa noastră are alături șapte mecanici cu o foarte bună pregătire profesională, atât pentru utilajele din gamele de produse comercializate de compania noastră, cât și pentru utilaje care aparțin altor branduri. Dintre aceștia, două persoane sunt specializate pe lucrări de reparații aferente tractoarelor, fiind instruiți anual în Italia la cursuri de formare și perfecționare.
  O persoană este specializată pe utilaje pentru pomivultură / viticultură, iar restul pe utilaje agricole, inclusiv punerea lor în funcțiune.

  Pe lângă persoanele responsabile de lucrările specializate, doi dintre angajații noștri îți stau la dispoziție la birou pentru discuții, comenzi, achiziții piese de schimb sau orice alte informații de care ai nevoie.

  Elemente care fac obiectul garanției

  Punerea în funcțiune și eventualele reparații se efectuează GRATUIT, în perioada garanției oferită de fiecare producător. Garanția are acoperire pe teritoriul României și al Ungariei.
  Atenție: Piesele consumabile NU sunt incluse în garanție, ci doar defecțiunile tehnice, de motor, de fabricație, interne etc.

  Z&A Logistic îți pune la dispoziție asistență tehnică telefonică sau în câmp, 24/24h, 7 zile din 7, susținută de un manager și un asistent manager dedicați. În plus, îți asigurăm contra cost și transportul utilajului pe teritoriul țării sau în Ungaria.

  Pentru orice problemă întâmpini cu utilajul tău agricol, te așeptăm la sediul nostru de pe Calea Zimandului km 5, Arad, unde un reprezentant service va face o constatare, stabilește necesarul de schimb și îți propune o ofertă de preț.

  Apelează cu încredere la serviciile Z&A Logistic post-vânzare și de asistență tehnică, la cele mai bune prețuri de pe piață!