Redescoperă pasiunea pentru agricultură!

  Din 2007, până în prezent, oferta Z&A Logistic include cele mai bune utilaje agricole ale celor mai renumite branduri din domeniu. În oferta Z&A Logistic se regăsesc accesorii și piese de schimb originale pentru o gamă extinsă de utilaje agricole, asigurând totodată serviciile mecanice de montaj și reparații atât de necesare pentru o bună funcționare.

   

  Orsi

  Producător italian pentru mai multe tipuri de tocători și forestiere (cu braț, dezaxabile), echipamante complete pentru deszăpazire lame de zăpadă, freze, cu o experiență de mai multe decenii pe piața utilajelor agricole.

  Bargam

  Producător de mașini pentru tratamente în vii și livezi, purtate sau tractate, cu diferite capuri de împrăștiere, în funcție de necesitățiile de stropire. Producătorul se remarcă printr-o gamă completă de utilaje, cu diverse posibilități de configurare.

  Agrex

  Lider pe piața internă și internațională, Agrex este un renume în ceea ce privește producția de distribuitoare de îngrășăminte chimice și uscătoare de cereale. Oferă o mulțime de propuneri pentru sectorul agricol: de la fertilizare și însămânțare, la măcinare, amestecare și uscare.

  Nardi

  Grupul Nardi produce o gamă largă de utilaje agricole pentru arat și semănat, de la pluguri pentru tractoare și semănători la echipamente pentru vie și livezi, de la remorci agricole la grape, semănători și prășitori.

  Orlandi

  Producător italian de sisteme de tracțiune pentru orice tip de tractor (sine, cuple simple sau automate, piton fix, bară de tracțiune etc.) În plus, asigură și sistemele de cuplare la remoci pentru firme de transport.

  Dal Cero Metalworking

  Producător italian cu o experiență de peste 35 de ani în fabricarea de mașini de împrăștiat îngrășăminte, sare sau nisip, cărucioare de tranport pentru aceste mașini, macara de încarcare îngrășăminte și burghiu.

  MASCHIO GASPARDO

  Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie de furaje şi recoltare şi prelucrare a fânului.

  Idrofoglia

  Idrofoglia furnizează tamburi de irigat cu sau fără rampă, pompă și motopompe, instalații de irigat tip pivot, consultanță și proiectare pentru instalații de irigat la cheie. În prezent, este una dintre cele mai importante industrii de fabricație de tehnologii de apă și fluide în mișcare.

  Fliegl

  Fliegl este o companie germană cu peste 30 de ani de experiență, în continuă creștere și dezvoltare. Fliegl Agrartechnik produce o gamă variată de remorci destinate agriculturii, ce pot satisface atât cerinţele fermelor mici, cât şi pe cele ale fermelor mari.

  OG OPTIGEP

  OG Optigep produce și dezvoltă mașinării pentru cultivarea florii-soarelui, producții în aer liber precum și pentru utilizarea energiei biodegradabile. De asemenea, mașinăriile OG Optigep confecționează baloți și produse secundare pe bază de fân.

  Pronar

  Producătorul polonez Pronar s-a remarcat în ultimii ani pe piața din România cu un pachet de utilaje fiabile și cu un raport optim calitate-preț, o gamă completă de remorci agricole și multiple posibilități de accesorizare.

  Seko

  Producător de remorci tehnologice specifice sectorului zootehnic, având diverse posibilități de configurare. Variantele de remorci disponibile: fixe, tractate sau autopropulsate.

  Sigma 4

  Produsele Sigma 4 sunt unele dintre cele mai performante și moderne accesorii pentru utilaje agricole de tipul remorcilor, încărcătoarelor frontale și lamelor.

  Spedo

  Multifuncționale, scarificatoare pentru vii și livezi, grape cu discuri specifice sectorului viticol și pomicol sunt doar unele din produsele Spedo incluse în oferta noastră.

  Terpa

  Producător de remorci viticole din inox sau tablă vopsită alimentar, remorci pentru transport lădiţe. De asemenea, furnizeză alte echipamente pentru sectorul viticol şi pomicol.

  DOMAI/DOMINONI

  Producător cu o experiență de peste jumătate de secol în producerea dispozitivelor de recoltat porumb. Compania este specializată în dispozitive de depănușat porumb și a utilajelor de recoltat floarea-soarelui. Dispozitivele sunt adaptabile oricărui tip de combină.

  ESMA

  Companie cu o experiență de peste 20 de ani producătoare de uscătoare agricole de calitate, disponibile în variantele diesel, cât și pe gaz. Acestea garantează, pe lângă uscarea la nivel premium, și o siguranță maximă a boabelor de cereale.

  Eurotunnel

  Producător italian de corturi și hale industriale pentru ferme, specializat în soluții pentru depozitarea temporară sau permanentă a utilajelor agricole, ceralelor, baloților de paie etc.

  Ești interesat de un parteneriat de durată în domeniul distribuției de utilaje agricole?

  Dorim să stabilim parteneriate cu potențiali dealeri de utilaje agricole, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților cu game cât mai diversificate de produse. Vrei să colaborezi cu noi? Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.